RITA ROW SONA A AMERICANA, PERÒ ÉS MEDITERRANEA

22 març, 2018 Posted by Sin categoría 1 thought on “RITA ROW SONA A AMERICANA, PERÒ ÉS MEDITERRANEA”

You know, right?

Aquell feeling que tens quan, curiosejant webs de marques de roba noves i molones, et veus traslladat a una època llunyana però a la vegada extremadament actual. Bé, doncs si no l’has tingut mai, have a look a la nova col·lecció de Rita Row, marca afincada a Barcelona i creada el mes de juny 2013. Aquesta brand es caracteritza per que cada peça de roba té una historia única i diferent. Amb tendencia a utilitzar estampats old school basats en els anys 60, es declaren lovers de les propostes de punt.

Les cares visibles d’aquest projecte són la Imma Serra i la Xenia Semis. El seu manifest fundacional és clar: oferir una nova generació de prendes de qualitat a dones modernes que buscan roba distintiva. Peces oversize, molt còmodes i amb un caràcter marcadament urbà.

Rita Row sona a americana però és mediterranea, dissenyada des de la Costa Brava per a una dona actual, treballadora i lliure.

Rita Row crea prendes de roba seguint i marcant tendencia. Les seves col·leccions es produeixen en tallers 100% locals i familiars per recolzar la petita industria de proximitat. R.R dissenya amb molta cura, tractant de mantenir la màxima quality. Peces pensades per ser portades ALL DAY LONG 🙂

Pay attention al nostre Facebook perquè en breus apareixeran cosetes molt molones de les seva última col·lecció SS16 BENIDORM. Nosaltres de moment ens volem portar bé i penjar-te algunes fotos aquí for you to enjoy.

1 thought on “RITA ROW SONA A AMERICANA, PERÒ ÉS MEDITERRANEA”

  1. Hola, esto es un comentario.
    Para empezar a moderar, editar y borrar comentarios, por favor, visita la pantalla de comentarios en el escritorio.
    Los avatares de los comentaristas provienen de Gravatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *