You know, right?

Aquell feeling que tens quan, curiosejant webs de marques de roba noves i molones, et veus traslladat a una època llunyana però a la vegada extremadament actual. Bé, doncs si no l’has tingut mai, have a look a la nova col·lecció de Rita Row, marca afincada a Barcelona i creada el mes de juny 2013. Aquesta brand es caracteritza per que cada peça de roba té una historia única i diferent. Amb tendencia a utilitzar estampats old school basats en els anys 60, es declaren lovers de les propostes de punt.

Les cares visibles d’aquest projecte són la Imma Serra i la Xenia Semis. El seu manifest fundacional és clar: oferir una nova generació de prendes de qualitat a dones modernes que buscan roba distintiva. Peces oversize, molt còmodes i amb un caràcter marcadament urbà.

Rita Row sona a americana però és mediterranea, dissenyada des de la Costa Brava per a una dona actual, treballadora i lliure.

Rita Row crea prendes de roba seguint i marcant tendencia. Les seves col·leccions es produeixen en tallers 100% locals i familiars per recolzar la petita industria de proximitat. R.R dissenya amb molta cura, tractant de mantenir la màxima quality. Peces pensades per ser portades ALL DAY LONG 🙂

Pay attention al nostre Facebook perquè en breus apareixeran cosetes molt molones de les seva última col·lecció SS16 BENIDORM. Nosaltres de moment ens volem portar bé i penjar-te algunes fotos aquí for you to enjoy.

One thought to “RITA ROW SONA A AMERICANA, PERÒ ÉS MEDITERRANEA”

  • Un comentarista de WordPress

    Hola, esto es un comentario.
    Para empezar a moderar, editar y borrar comentarios, por favor, visita la pantalla de comentarios en el escritorio.
    Los avatares de los comentaristas provienen de Gravatar.

    Respon

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *