Sobre nosaltres

Som una agència de comunicació experta en marques de disseny emergent.

Som una agència de comunicació integral especialitzada en la creació d’estratègies comunicatives per a marques de disseny emergent. Som experts en el llançament al mercat de projectes de moda independent. T’ajudem a donar a conèixer les teves propostes al públic mentre tu et dediques al que millor saps fer: crear la teva marca.

Som una agència de comunicació integral

Et donem suport des del moment 0 fins a la plena implementació de la teva marca al mercat. No només amb consultoria de marketing estratègic, si no amb acompanyament durant tot el període de gestació de la marca.

Un equip de creatius i profesionals

Sekkei Curators és un equip de creatius i amants del disseny i les marques emergents. Som experts en estratègies online  i en la creació d’esdeveniments retail personalitzats.

Creativitat

A Sekkei busquem aquelles estratègies més creatives i esbojarrades que et facin destacar per sobre de la teva competència.

Profesionalitat

Organització, serietat i profesionalitat són alguns dels nostres trets fonamentals. T’acompanyem a cada passa que dones.

Experiència

Son molts els esdeveniments i projectes de marketing gestionats en espais i ubicacions molt diverses. Trobal’s aquí.

Coneix l’equip

radere el nostre èxit

Som un equip jove multidisciplinar: dissenyadors gràfics, experts en creació web, gestors de comptes i caps de logística. El teu projecte està en bones mans.

Àlex Marés

Web Designer, Founder

 

 

 

 

Eva Millán

Arquitecte, Dissenyadora Gràfica

 

 

 

 

Joan Puig

Gestor de comptes, CM

 

 

 

 

Contacte

ADREÇA

Sant Roc, 1-3

08401 Gran0llers

Barcelona

EMAIL

hola@sekkeicurators.com

TELÈFON

0034 609 684 761

XARXES SOCIALS